404 error

Over ons

Ystral Benelux is een initiatief van RS Contracting BV om de Benelux markt voor de Ystral producten beter te kunnen ontplooien. Inmiddels, bijna 10 jaar later, zijn er geavanceerde mengsystemen en complete procesinstallaties in bedrijf bij vele tevreden klanten. De leveringen variëren van kleine stuwstraalmengers tot complete procesinstallaties. Ook in enkel stuks en speciale constructies en apparaten is Ystral Benelux sterk. We zijn in staat om flexibel en snel in te springen op specialistische en niet-standaard toepassingen.

Ystral Benelux is uitgegroeid tot een stabiele en ervaren partner op het gebied van het projecteren, doorontwikkelen en realiseren van complete processystemen. De know-how is mede door ervaring en het niet uit de weg gaan van complexe vraagstukken sterk gegroeid.

Medio 2006 heeft de groei dusdanige vormen aangenomen en is de stabiliteit zover gegroeid dat is besloten over te gaan tot nieuwbouw van een bedrijfspand met voldoende uitbreidingsmogelijkheden voor meer kantoorruimte maar ook voor het verder kunnen ontplooien van revisiewerkzaamheden en afbouw van procesinstallaties in eigen huis.

Ystral Benelux is een handelsnaam van RS Contracting BV