Over Ystral

Ystral Benelux

RS Contracting BV / Ystral Benelux is de exclusieve distributeur van alle Ystral machines en procesinstallaties die worden vervaardigd en geleverd binnen de Benelux.

Ystral vervaardigt mengers, dispergeermachines en gecombineerde meng-dispergeersystemen in alle formaten. Van kleine laboratorium mengers tot grote procesinstallaties voor de voedingsmiddelen-, chemische- en farmaceutische industrie. Ystral Duitsland telt ca. 280 medewerkers en bevindt zich in het zuidwesten van Duitsland.

In het bijzonder op het gebied van stofvrij intrekken van poeders heeft Ystral een naam opgebouwd. Dit is voor een groot deel te danken aan consequente doorontwikkeling van bekende en betrouwbare Ystral machines en systemen.

Onze machines en onze ervaring in de procestechniek worden gebruikt om met vernieuwende technieken zo efficiënt en kostengunstig mogelijk toepassingen te bouwen, welke voldoen aan de hoge eisen van deze tijd. Het kantoor van RS Contracting BV is gevestigd in Coevorden. Een hecht team van professionele collega’s helpt de klanten in de Benelux.