Procesinstallaties

Toepassingsspecifieke procesapparatuur voor elke branche

Verf en vernissen, inkt, lijm, afdichtings- en isolatiemateriaal, coating, spray-emulsies, chocoladevullingen, zuivelproducten, actieve coatings, reinigingsproducten, hygiëneproducten en vele andere producten worden al met behulp van onze installaties vervaardigd. De winstgevendheid en efficiëntie van productieprocessen kunnen aanzienlijk worden verhoogd dankzij onze aangepaste en compacte installaties. De op maat gemaakte procesinstallaties die wij ontwikkelen, worden door onze klanten wereldwijd als standaard gebruikt.

Containersystemen die flexibel op verschillende locaties kunnen worden gebruikt, zijn voor u beschikbaar, net als onze mobiele eenheden, die geautomatiseerde productie-eenheden vertegenwoordigen die volledig op frames zijn gebouwd.

Procesbesturing op basis van het recept, toezicht, dosering, metrologie en controleactiviteiten, tanks en pijpleidingen, CIP-systemen – al onze installaties worden volledig in onze fabriek vervaardigd. Na een inbedrijfstellingstest onder de productieomstandigheden worden ze bij u op locatie geleverd. Onze technici staan ter plaatse tot u beschikking voor montage, inbedrijfstelling en onderhoud. Dit is de basis van de bewezen procesgarantie van RS Contracting.

Bekijk hieronder een aantal installaties die wij met trots hebben ontwikkeld.

Procesinstallaties voor de chemische industrie

Kunstmestinstallatie

Vezelproductie

Procesinstallaties voor de verf- en inktindustrie

Dispersieverf

Drukinkt

Foliecoating

Pigmentpasta’s

Procesinstallaties voor de huishoudelijke- en cosmetica industrie

Verdikkingsmiddelen

Parfum

Procesinstallaties voor de farmaceutische industrie

Tabletcoating

Procesinstallaties voor de voedingsmiddelenindustrie

Palmolie- en melkconcentraat

Chocoladevulling

Spray-emulsie

Procesinstallaties voor productontwikkeling

Pilot-installatie