Mengmachines

Mengmachines

Bij RS Contracting combineren we onze diepgaande kennis van proces technologie met innovatie om aan de uiteenlopende eisen van onze klanten te voldoen. Onze mengmachines categorie, met de RMY stuwstraalmengers, RMP poederintrek mengers en RMM multipurpose mengers, is het hoogtepunt van meer dan een kwarteeuw aan technische verfijning. Deze mengmachines zijn ontwikkeld voor een scala aan toepassingen, van delicate mengprocessen tot het intensieve werk van poeders intrekken. Laat onze geavanceerde mengmachines de efficiency en consistentie van uw productie verhogen. Ontdek onze op maat gemaakte mengoplossingen en versterk uw productie met onze bewezen expertise.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing die aansluit bij uw specifieke eisen.

Stuwstraalmenger Mengmachine

RMY Stuwstraalmenger

Rmixx RMY stuwstraalmengers zijn ontworpen voor het mengen van vloeistoffen met verschillende viscositeiten, waardoor een homogeen mengsel ontstaat. Dit proces is ideaal voor het produceren van emulsies en kan ook gebruikt worden voor het mengen van vloeistoffen met vaste stoffen.

Poederintrekmenger mengmachine

RMP Batch poederintrekmenger

De Rmixx RMP batch poederintrekmengers zijn ontworpen om poeders stofvrij in te trekken in de vloeistoffen. De mengkop creëert een vacuüm waarbij de poeders met een zuiglans worden aangezogen, vaak direct vanuit de zak. Desgewenst kan ook een dispergerende werking aan het proces worden toegevoegd.

Multipurpose mengmachine

RMM Multipurpose Mixer

De Rmixx RMM multipurpose mixers bieden maximale flexibiliteit dankzij verwisselbare schachten en mengkoppen. Ideaal voor toepassingen in de chemische, voedsel-, cosmetische en farmaceutische productie, waarbij verschillende producten en hoeveelheden kunnen worden vervaardigd met één machine.