Mengmachines

Mengmachines bij RS Contracting

Bij RS Contracting combineren we onze diepgaande kennis van proces technologie met innovatie om aan de uiteenlopende eisen van onze klanten te voldoen. Onze mengmachines categorie, met de RMY stuwstraalmengers, RMP poederintrek mengers en RMM multipurpose mengers, is het hoogtepunt van meer dan een kwarteeuw aan technische verfijning. Deze mengmachines zijn ontwikkeld voor een scala aan toepassingen, van delicate mengprocessen tot het intensieve werk van poeders intrekken. Laat onze geavanceerde mengmachines de efficiency en consistentie van uw productie verhogen. Ontdek onze op maat gemaakte mengoplossingen en versterk uw productie met onze bewezen expertise.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing die aansluit bij uw specifieke eisen.

RMY Stuwstraalmenger

Rmixx RMY stuwstraalmengers zijn perfect voor homogeen mengen van diverse viscositeiten, geschikt voor emulsies en vloeistof-vaste stof mixen.

RMP Batch poederintrekmenger

Rmixx RMP batch poederintrekmengers trekken stofvrij poeders in vloeistoffen in en kunnen, indien nodig, ook dispergeren.

RMM Multipurpose Mixer

Rmixx RMM multipurpose mengers, met verwisselbare schachten en koppen, zijn veelzijdig voor elke industrie, voor diverse producten en volumes.