Stuwstraalmenger

Optimaliseer uw productconsistentie met onze geavanceerde mengtechnologie.

Hoge circulatiecapaciteit volgens het rotor-stator principe

Effectieve menging in micro- en macro bereik zijn voorwaarden voor een consistente productkwaliteit. Onze stuwstraalmengers voldoen aan alle vereisten voor een volledige en homogene menging van de tankinhoud.

Speerpunten van de stuwstraalmenger zijn kostenefficiëntie, een optimaal mengbeeld, hoge reproduceerbaarheid en een hoog gebruikersgemak.

De voordelen van de RMY Stuwstraalmenger

Stuur ons een mail!

We nemen z.s.m. contact met u op.

Meer hulp nodig?

Voor uitgebreidere vragen of persoonlijk advies zijn onze technische adviseurs direct bereikbaar.

Gratis adviesgesprek

0524 - 522 722

De werking van een stuwstraalmenger is gebaseerd op het rotor-stator principe:

  1. Een sneldraaiende rotor, omgeven door een geleidebuis (de stator), creëert een naar beneden gerichte vloeistofstroom die het product krachtig naar de bodem van de tank stuurt.
  2. Eenmaal op de bodem van de tank splitst de stroom zich naar de zijkanten en creëert een opwaartse stroom langs de tankwand.
  3. Aan het oppervlak wordt de vloeistofstroom opnieuw naar de bodem van de tank gestuwd.
Rmixx RMY Stuwstraalmenger Side entry

Dynamisch mengen met de RMY Stuwstraalmenger

Ontdek de kracht van de RMY Stuwstraalmenger, een mixer van precisie en veelzijdigheid. Onze RMY illustreert niet alleen de soepele werking van onze mengtechnologie, maar toont ook het gemak waarmee de mengkop kan worden verwisseld. Ideaal voor een breed scala aan toepassingen, de RMY zorgt voor een consistente, homogene mix, zonder luchtinsluiting. Voor meer aanpassingsmogelijkheden kunt u het beste kijken op onze Multipurpose pagina.

Side/ Bottom Entry vs. Top Entry

Onze Rmixx RMY Stuwstraalmenger serie biedt flexibele oplossingen aangepast aan uw specifieke productie-omstandigheden. Onze Side-Entry mengers zijn een uitkomst voor situaties waar bovenruimte beperkt is, bij grote volumes waar een Top-entry instabiel kan worden, of in druktanks waarbij een dubbele mechanical seal noodzakelijk is. Ze zijn robuust en waarborgen een optimale menging, zelfs onder zware omstandigheden. De Bottom-Entry mengers, die vergelijkbaar zijn met de Side-Entry, worden gekozen wanneer zijruimte beperkt is, maar onderaan de tank wel plaats beschikbaar is. Elke optie zorgt voor consistente mengprestaties en kwaliteit, essentieel voor geavanceerde productieprocessen.