Machines

Machines

Bij RS Contracting begrijpen we dat elke productie-uitdaging uniek is. Daarom hebben we een breed scala aan geavanceerde machines ontwikkeld die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Onze machines combineren innovatieve technologie met jarenlange expertise om optimale resultaten te garanderen. Of u nu op zoek bent naar het mengen van verschillende vloeistoffen, het dispergeren van poeders in vloeistoffen of het produceren van homogene emulsies, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Onze machines zijn gebouwd met precisie en toewijding, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan.

Ontdek hieronder ons uitgebreide assortiment of neem direct contact met ons op.

Rmixx RMZ

RMZ Inline Dispergeermachine

Rmixx RMZ Inline dispergeerders werken volgens het rotor-stator principe en zijn geschikt voor het produceren van suspensies, oplossingen en emulsies in diverse industrieën. Het zorgt voor een snelle en efficiënte dispergering van de verschillende grondstoffen.

Rmixx RMC

RMC Inline Poederoplosmachine

De Rmixx RMC Inline poederoplosmachines zijn ontworpen voor het stofvrij intrekken, bevochtigen en dispergeren van poeders in vloeistoffen. De machines werken volgens het rotor-stator principe en bieden een efficiënte verwerking van poeders.

RMD

RMD Dispergerende Stuwstraalmenger

Rmixx RMD dispergerende stuwstraalmengers zijn perfect om te gebruiken indien naast de genoemde eigenschappen van de stuwstraalmenger ook een dispergerende werking nodig is. Het biedt een hoge mate van flexibiliteit en kan worden gebruikt in vele verschillende industrieën zoals chemie, voedsel, cosmetica en farmacie.

RMD

RMD-HS Dispergerende Stuwstraalmenger – High Shear

Rmixx RMD-HS dispergerende stuwstraalmengers zijn perfect inzetbaar waar een maximale dispergering gewenst is in combinatie met een goede doorzetting door de hele tank zonder buiten de tank te komen. Deze machines zijn hygiënisch uitgevoerd en geschikt voor vele verschillende industrieën zoals chemie, voedsel, cosmetica en farmacie.

RMD

RMX Batch Dispergeerder

Rmixx RMX batch dispergeerders zijn ontworpen voor het intensief dispergeren van vloeistoffen in batch vorm. Op deze wijze kunnen emulsies en suspensies worden geproduceerd in de tank zelf. De werking is vergelijkbaar met keuken blenders, maar dan op grote schaal.

Mutipurpose

RMM Multipurpose Mixer

De Rmixx RMM multipurpose mixers bieden maximale flexibiliteit dankzij verwisselbare schachten en mengkoppen. Ideaal voor toepassingen in de chemische, voedsel-, cosmetische en farmaceutische productie, waarbij verschillende producten en hoeveelheden kunnen worden vervaardigd met één machine.

RMY stuwstraalmenger

RMY Stuwstraalmenger

Rmixx RMY stuwstraalmengers zijn ontworpen voor het mengen van vloeistoffen met verschillende viscositeiten, waardoor een homogeen mengsel ontstaat. Dit proces is ideaal voor het produceren van emulsies en kan ook gebruikt worden voor het mengen van vloeistoffen met vaste stoffen.

RMY

RMP Batch poederintrekmenger

De Rmixx RMP batch poederintrekmengers zijn ontworpen om poeders stofvrij in te trekken in de vloeistoffen. De mengkop creëert een vacuüm waarbij de poeders met een zuiglans worden aangezogen, vaak direct vanuit de zak. Desgewenst kan ook een dispergerende werking aan het proces worden toegevoegd.

Mutipurpose

RMM Multipurpose Mixer

De Rmixx RMM multipurpose mixers bieden maximale flexibiliteit dankzij verwisselbare schachten en mengkoppen. Ideaal voor toepassingen in de chemische, voedsel-, cosmetische en farmaceutische productie, waarbij verschillende producten en hoeveelheden kunnen worden vervaardigd met één machine.

Rmixx HS

RMH Mengstatieven

Rmixx RMH mengstatieven zijn in vele soorten en maten leverbaar, volledig afgestemd op de situaties bij onze klanten.
Ze zijn robuust, gemaakt van gecoat- of roestvrij staal met een grote variëteit in hijshoogtes en vormen van hand-, elektrisch-, pneumatisch of hydraulische bediening.