Machines

Machines bij RS Contracting

Bij RS Contracting begrijpen we dat elke productie-uitdaging uniek is. Daarom hebben we een breed scala aan geavanceerde machines ontwikkeld die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Onze machines combineren innovatieve technologie met jarenlange expertise om optimale resultaten te garanderen. Of u nu op zoek bent naar het mengen van verschillende vloeistoffen, het dispergeren van poeders in vloeistoffen of het produceren van homogene emulsies, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Onze machines zijn gebouwd met precisie en toewijding, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan.

Ontdek hieronder ons uitgebreide assortiment of neem direct contact met ons op.

RMZ Inline Dispergeermachine

Rmixx RMZ Inline dispergeerders zijn ideaal voor het snel en efficiënt produceren van suspensies en emulsies in uiteenlopende sectoren.

RMC Inline Poederoplosmachine

Rmixx RMC inline poederoplosmachines zijn uitermate geschikt voor het stofvrij en efficiënt intrekken, oplossen en dispergeren van poeders in vloeistoffen.

RMD Dispergerende Stuwstraalmenger

Rmixx RMD dispergerende stuwstraalmengers combineren stuwstraalmengen met dispergeren voor veelzijdige toepassingen in chemie, voedsel, cosmetica en farmacie.

RMD-HS Dispergerende Stuwstraalmenger - High Shear

Rmixx RMD-HS dispergerende stuwstraalmengers excelleren in maximale dispergering en doorstroming, met een hygiënisch design voor verschillende industrieën.

RMX Batch Dispergeermachine

Rmixx RMX batch dispergeerders zijn geschikt voor krachtige dispergering op industriële schaal, ideaal voor batchproductie van emulsies en suspensies.

RMM Multipurpose Mixer

Rmixx RMM multipurpose mengers, met verwisselbare schachten en koppen, zijn veelzijdig voor elke industrie, voor diverse producten en volumes.

RMY Stuwstraalmenger

Rmixx RMY stuwstraalmengers zijn perfect voor homogeen mengen van diverse viscositeiten, geschikt voor emulsies en vloeistof-vaste stof mixen.

RMP Batch poederintrekmenger

Rmixx RMP batch poederintrekmengers trekken stofvrij poeders in vloeistoffen in en kunnen, indien nodig, ook dispergeren.

RMM Multipurpose Mixer

Rmixx RMM multipurpose mengers, met verwisselbare schachten en koppen, zijn veelzijdig voor elke industrie, voor diverse producten en volumes.

RMH Mengstatief

Rmixx RMH mengstatieven, aangepast aan klantbehoeften, zijn robuust en veelzijdig, met opties in materiaal, hijshoogtes en bediening.

FL350

De Rmixx FL350 is een hulpmiddel die kan ingezet worden bij het voorvermalen van poeders.