Batch Poederintrekmenger

Naadloze integratie van poeders voor superieure mengkwaliteit en efficiëntie

Stofarme inductie, suspensie en oplossing van poeders in vloeistoffen

Batch Poederintrekmengers zuigen poeder, vloeistoffen of gassen onder het vloeistofniveau in en homogeniseren tegelijkertijd de inhoud van de container. Het vereiste vacuüm voor inductie wordt gegenereerd in de mengkop. De machine wordt van bovenaf in de container geïnstalleerd door middel van een flens of traverse. Als alternatief kan de zelf aanzuigende menger op een hefframe werken.

Enkele voordelen van de Batch Poederintrek Menger

Stuur ons een mail!

We nemen z.s.m. contact met u op.

Meer hulp nodig?

Voor uitgebreidere vragen of persoonlijk advies zijn onze technische adviseurs direct bereikbaar.

Gratis adviesgesprek

0524 - 522 722

De werking van de Batch poederintrekmenger:

  1. Het poeder wordt uit de houder geïnduceerd en onder het vloeistofniveau ingebracht waardoor het onmiddellijk gemengd en bevochtigd wordt.
  2. De mengkop genereert het vereiste vacuüm.
Werking RMC
Rmixx RMC aandrijving

Optimale productieprocessen

Met de Batch Poederintrek Mengers van RS Contracting bent u verzekerd van een geavanceerde technologie die zich richt op veiligheid, efficiëntie en kwaliteit in het mengproces. Deze innovatieve mengers garanderen een stofarme en volledige inductie van poeders, waarbij zelfs bij de toevoeging van vaste stoffen of gassen onder vloeistofniveau, een onmiddellijke en homogene mix wordt bereikt. Dankzij hun doeltreffende stuwstraal-mengprincipe verzekeren ze volledige homogeniteit en voorkomen ze materiaalaanhechting in de tank, wat essentieel is voor een consistente productkwaliteit en het minimaliseren van productieverlies.