Over RS Contracting

Onze Geschiedenis

Sinds de oprichting in 2002 heeft RS Contracting zich niet alleen gevestigd als een betrouwbare leverancier van geavanceerde machines en procesinstallaties, maar ook als een pionier in de procestechnologie.
Onze reis begon met een duidelijke visie: het transformeren van de meng- en dispergeerprocessen door innovatieve technologieën en oplossingen te introduceren. Door de jaren heen hebben we talloze uitdagingen overwonnen, nieuwe markten betreden en sterke relaties opgebouwd met onze klanten en partners.

In 2008 hebben we een nieuw pand gebouwd die vanaf 2009 in gebruik is.
Het bouwen van processkids, verdere ontwikkeling en testen van processen, maar ook uitbreiding van onze service en onderhoud werden hierdoor mogelijk.

In 2021 hebben we een nieuwe mijlpaal bereikt met de introductie van onze nieuwe Rmixx machinelijn. Deze innovatieve mengers en machines zijn het resultaat van onze toewijding aan kwaliteit, efficiëntie en vooruitstrevend denken. Ze symboliseren onze voortdurende inzet om te voldoen aan de veranderende behoeften van de markt en om oplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze ook overtreffen. Terwijl we terugkijken op onze prestaties, kijken we ook vol vertrouwen uit naar de toekomst en de nieuwe kansen die nog voor ons liggen.

Oprichting RS Contracting in 2002
Opening RSC
Nieuw pand van RS Contracting in gebruik sinds 2009
Introductie van de Rmixx machinelijn in 2021 door RS Contracting

Technologie en Innovatie

Bij RS Contracting streven we ernaar om voorop te lopen in de procestechnologie. Onze Rmixx mengmachines zijn een perfect voorbeeld van hoe we luisteren naar de behoeften van de markt en innovatieve oplossingen bieden. De vraag naar geavanceerde mengtechnologieën is groot, en we zijn vastbesloten om aan deze vraag te voldoen door voortdurend te investeren in onderzoek en ontwikkeling.

Duurzaamheid en Verantwoordelijkheid

Duurzaamheid is een kernwaarde bij RS Contracting. We zijn trots op onze inspanningen om een positieve impact te hebben op het milieu. Ons bedrijfspand is energie neutraal door de toepassing van warmtepompen, het dak volledig gevuld met zonnepanelen en LED verlichting in de kantoren en de productieruimten. Bovendien hebben we geïnvesteerd in elektrische auto’s, waarmee we onze ecologische voetafdruk verder verkleinen. Deze initiatieven zijn slechts een deel van onze voortdurende inzet voor duurzaamheid.

Monteur bij RS Contracting

Wat Ons Drijft

Onze missie bij RS Contracting gaat verder dan alleen het leveren van hoogwaardige machines. We zijn gedreven door een passie voor innovatie, een toewijding aan duurzaamheid, en een diep respect voor onze klanten en partners. Terwijl we blijven groeien en evolueren, blijven onze kernwaarden onveranderd. We streven ernaar om echte waarde te creëren en de normen van onze industrie te overtreffen.