Over RS Contracting

Over Rs Contracting

Onze geschiedenis

Sinds onze oprichting in 2002 staat RS Contracting bekend als een betrouwbare leverancier van geavanceerde machines en als vernieuwer in procestechnologie. Met een visie gericht op het verbeteren van meng- en dispergeerprocessen hebben we uitdagingen overwonnen en sterke klantrelaties opgebouwd.

In ons nieuwe pand sinds 2009 hebben we onze capaciteiten uitgebreid, wat resulteerde in de lancering van de baanbrekende Rmixx-lijn in 2021. Deze lijn is het hoogtepunt van onze inzet voor kwaliteit en efficiëntie en toont onze ambitie om steeds aan de marktbehoeften te voldoen. Terugkijkend op onze groei, kijken we met vertrouwen naar wat de toekomst brengt.

Vorige slide
Volgende slide
Rmixx RMC inline poederplosmachine
Over Rs Contracting

Technologie en Innovatie

Bij RS Contracting streven we ernaar om voorop te lopen in de procestechnologie. Onze Rmixx mengmachines zijn een perfect voorbeeld van hoe we luisteren naar de behoeften van de markt en innovatieve oplossingen bieden. De vraag naar geavanceerde mengtechnologieën is groot, en we zijn vastbesloten om aan deze vraag te voldoen door voortdurend te investeren in onderzoek en ontwikkeling.

Over Rs Contracting

Duurzaamheid en Verantwoordelijkheid

Duurzaamheid is een kernwaarde bij RS Contracting. We zijn trots op onze inspanningen om een positieve impact te hebben op het milieu. Ons bedrijfspand is energie neutraal door de toepassing van warmtepompen, het dak volledig gevuld met zonnepanelen en LED verlichting in de kantoren en de productieruimten. Bovendien hebben we geïnvesteerd in elektrische auto’s, waarmee we onze ecologische voetafdruk verder verkleinen. Deze initiatieven zijn slechts een deel van onze voortdurende inzet voor duurzaamheid.

Foto monteur RS Contracting
Over Rs Contracting

Wat ons drijft

Onze missie bij RS Contracting gaat verder dan alleen het leveren van hoogwaardige machines. We zijn gedreven door een passie voor innovatie, een toewijding aan duurzaamheid, en een diep respect voor onze klanten en partners. Terwijl we blijven groeien en evolueren, blijven onze kernwaarden onveranderd. We streven ernaar om echte waarde te creëren en de normen van onze industrie te overtreffen.

Maak kennis met ons dynamische team

Team RS Contracting

Richard Scherpen Directeur RS Contracting
Richard Scherpen

Directeur / Verkoop / Projectmanagement

"Elk groot project begint met een solide visie."
Antoin Hoogesteger

Projecten & Verkoop

"Precisie en klantgerichtheid zijn de kern van succes."
Rico Jalving Constructeur RS Contracting
Rico Jalving

Constructeur / Planner

"Goed gepland is het halve werk."
Marcel Muis

CAD Ingenieur / Constructeur

"Innovatie schuilt in elk detail van ons ontwerp."