Multipurpose

Optimaliseer uw continuproces met onze uitwisselbare Multipurpose technieken.

Multifunctioneel dankzij verwisselbare schachten en mengkoppen

Het modulaire ontwerp van de multifunctionele eenheden – verwisselbare assen en/of verwisselbare meng- en dispergeergereedschappen, zijn van oorsprong bekend uit laboratoriumomgevingen.

De Multipurpose menger biedt flexibiliteit in de chemische, voedsel-, cosmetische en farmaceutische productie. Verschillende producten en producthoeveelheden kunnen worden vervaardigd met behulp van een enkele machine en de meest geschikte toepassingen.

Om te voldoen aan de eisen van de farmaceutische sector, kunnen alle verbindingen afgedicht worden in overeenstemming met de GMP-richtlijnen. Talrijke versies met verschillende aandrijf- en hefkolomcombinaties dragen bij aan de veelzijdigheid van de multifunctionele systemen.

Enkele voordelen van de multi-purpose mengsystemen

Stuur ons een mail!

We nemen z.s.m. contact met u op.

Meer hulp nodig?

Voor uitgebreidere vragen of persoonlijk advies zijn onze technische adviseurs direct bereikbaar.

Gratis adviesgesprek

0524 - 522 722

Functionaliteiten van de multi-purpose mengmachines

In slechts enkele eenvoudige stappen kan de aandrijfas worden gescheiden, bijv. voor het reinigen, terwijl het werk door middel van een tweede schacht wordt voortgezet. De schacht heeft een afzonderlijke as die in een handomdraai van de aandrijving losgekoppeld kan worden.


Met een adapter kunt u de optimale schachtlengte gebruiken voor uw specifieke batchgrootte. Ook heeft u de mogelijkheid te kiezen voor een mobiele hefkolom waardoor de flexibiliteit nog groter wordt.

Multipurpose uitwisselen

Met het snel-wisselsysteem kunt u flexibel kiezen voor:

  • Stuwstraalmenger: homogeen mengen en suspenderen zonder valse lucht.

  • High-Shear-Mengdispergeerder: mengdispergeerder met een hoge shear.

  • Poeder intrek menger: stofvrije intrekken en bevochtiging van poeders in vloeistoffen.

  • Stuwstraal Mengdispergeerder: homogeen mengen en dispergeren in een enkele stap.

  • Batch-Dispergeerder: high-shear dispersie.

  • Adapters voor kleine batches: met de adapter kunt u een kleinere mengschacht monteren op een grotere aandrijving waardoor het minimum volume aanzienlijk kleiner wordt.

 

Andere specificaties op verzoek van de klant mogelijk.

Veelzijdigheid ontmoet innovatie

Onze multipurpose mengers zijn ontworpen met het oog op veelzijdigheid en innovatie. Ze bieden een oplossing voor vrijwel elk meng- en dispergeervraagstuk binnen de productielijn. Of u nu emulsies moet homogeniseren of agglomeraten moet verkleinen, onze multipurpose systemen zijn uitgerust om elke uitdaging aan te gaan met precisie en efficiëntie. De eenvoudige uitwisselbaarheid van schachten en mengkoppen maakt ze een kosteneffectieve optie die aanpasbaarheid aan de dynamische eisen van de markt garandeert.

Uitwisselbaar mengstatief