Inline dispergeermachines

Inline dispergeermachines

Bij RS Contracting zijn we trots op onze expertise in proces technologie, met meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van oplossingen op maat. Onze Rmixx inline dispergeermachines zijn het resultaat van deze ervaring, ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om het dispergeren van poeders in vloeistoffen of het creëren van homogene mengsels, onze geavanceerde inline dispergeermachines staan garant voor kwaliteit en efficiëntie. Deze machines zijn een perfecte keuze voor stofvrije poederinductie en andere complexe mengprocessen. Ontdek de mogelijkheden van onze RMZ Inline dispergeerders en RMC Inline poederoplosmachines, en ervaar hoe onze state-of-the-art technologie uw productieproces kan optimaliseren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing die aansluit bij uw specifieke eisen.

Rmixx RMZ

RMZ Inline Dispergeermachine

Rmixx RMZ Inline dispergeerders werken volgens het rotor-stator principe en zijn geschikt voor het produceren van suspensies, oplossingen en emulsies in diverse industrieën. Het zorgt voor een snelle en efficiënte dispergering van de verschillende grondstoffen.

Rmixx RMC

RMC Inline Poederoplosmachine

De Rmixx RMC inline poederoplosmachines zijn ontworpen voor het stofvrij intrekken, bevochtigen en dispergeren van poeders in vloeistoffen. De machines werken volgens het rotor-stator principe en bieden een efficiënte verwerking van poeders.