FL350

Innovatie in poederverwerking - efficiënt, hygiënisch, geavanceerd

FL350 Poedertrechter met Geïntegreerde Poederfluïdisator

De FL350 is een state-of-the-art poedertrechter ontworpen voor optimale handling van poedermaterialen in diverse industrieën zoals de voedingsmiddelen-, chemische, en farmaceutische sector. Met zijn geavanceerde ontwerp en robuuste constructie van roestvrij staal (RVS) AISI 316, biedt de FL350 een efficiënte en hygiënische oplossing voor het storten, fluïdiseren en transporteren van poedervormige producten.

De Inline-Poederoplosmachine biedt sterke voordelen

Stuur ons een mail!

We nemen z.s.m. contact met u op.

Meer hulp nodig?

Voor uitgebreidere vragen of persoonlijk advies zijn onze technische adviseurs direct bereikbaar.

Gratis adviesgesprek

0524 - 522 722

Geavanceerd Ontwerp

De cilindrische poedertrechter heeft een bovendiameter van ca. Ø 800 mm en een onderuitloop van Ø 350 mm, ideaal voor de integratie met een klontenbreker voor het verwerken van poederklonten. De trechter is voorzien van een opstaande rand aan de achterzijde om morsen te voorkomen en veiligheid voor de operator te garanderen.

Rmixx FL350
FL350 klontenbreker

Geïntegreerde Poederfluïdisator

Voorzien van fluïdisatie nozzles met food-grade siliconen membraan, die zorgen voor een gelijkmatige poederflow en voorkomen van productophoping. De fluïdisatietechnologie is essentieel voor het behouden van de kwaliteit van poedermaterialen tijdens het verwerkingsproces.

Hoogwaardige Materialen

De constructie van RVS AISI 316 (werkstof 1.4404) met een plaatfinish 2B en koud gewalst, zorgt voor een lange levensduur en weerstand tegen corrosie. In- en uitwendige lassen zijn geslepen voor een glad oppervlak, met een optionele polijsting voor nog fijnere oppervlakteruwheid.

binnenkant FL350
Onderstuk FL350

Flexibele Montage

Het basisframe van gesloten gelast kokerprofiel AISI304 biedt een stevige ondersteuning en is voorzien van in hoogte verstelbare voeten conform EHEDG-normen. Dit maakt de FL350 eenvoudig verplaatsbaar en geschikt voor diverse productieomgevingen.