Inline Dispergeermachine

Optimaliseer uw productconsistentie met onze geavanceerde dispergeertechnologie.

Geavanceerde Dispersie voor Industriële Toepassingen

De Rmixx RMZ inline dispergeermachines, ook wel bekend als “shearmixers” zijn modulair opgebouwd en werken volgens het rotor-stator principe. De machines worden breed ingezet in de meest uiteenlopende industrieën zoals de chemische, voedingsmiddelen-, farmaceutische en cosmetische industrie. De machines kenmerken zich door rotoren die met een kleine radiale speling met hoge snelheid langs de statoren draaien en waarmee omtreksnelheden tot boven de 50m/s bereikt kunnen worden.

De Rmixx RMZ Inline dispergeermachine biedt sterke voordelen

Stuur ons een mail!

We nemen z.s.m. contact met u op.

Meer hulp nodig?

Voor uitgebreidere vragen of persoonlijk advies zijn onze technische adviseurs direct bereikbaar.

Gratis adviesgesprek

0524 - 522 722

De werking van de Inline dispergeermachine

  1. Het product wordt door een configuratie van rotor/stator kransen gevoerd.
  2. Door de binnenste rotorkrans wordt de vloeistof tot een maximum versneld en vervolgens door de statorkrans maximaal afgeremd om aansluitend via de volgende rotorkrans weer maximaal te versnellen.
  3. Op deze wijze worden vaste stoffen en/of druppels effectief verkleind en homogeen verdeeld.
Werking RMC
Rmixx RMC aandrijving

Directe en zeer betrouwbare aandrijving voor een zeer lange levensduur

De direct aangedreven RMZ is voorzien van een solide koppelingsbehuizing waardoor tijdrovende en specialistische uitlijnacties overbodig zijn. Standaard is deze voorzien van een makkelijk toegankelijke klauwkoppeling.

Optioneel kan ook een vrijloopkoppeling gemonteerd worden die schades aan de machine door vreemde delen sterk kan verminderen. Deze vrijloopkoppeling is zeer eenvoudig te resetten waardoor u in een mum van tijd weer volledig operationeel bent.

Seal liquid system, de eenvoudig uitwisselbare cartridge seal

De RMZ is voorzien van een topkwaliteit seal behuizing met een snel uitwisselbaar cartridge seal, bestaande uit een dubbele mechanical seal conform de hoge hygiene eisen van EHEDG.
Het Seal Liquid System bied een goede bescherming en eenvoudige toegankelijkheid van de sealaansluitingen voor service en inspectie waardoor stilstand onderhoud tot een minimum beperkt worden.

RMC Seal Liquid system