Service

Service & onderhoud

Bij de levering van een complete installatie of slechts enkele componenten, maakt RS Contracting graag van de gelegenheid gebruik om zich te onderscheiden. Door het nakomen van de afgesproken levertermijn, montage/assemblage momenten en trainingen voor het personeel, streeft RS Contracting er naar om de verwachtingen van de klant waar te maken.

Onze services

Onderhoudscontract

Voor sommige bedrijven is het van belang dat machines altijd inzetbaar zijn. Het onderhoudscontract van RS Contracting biedt deze bedrijven meer zekerheid. In het onderhoudscontract worden vaste intervallen afgesproken waarop het onderhoud plaats moet vinden, om er voor te zorgen dat de machines naar behoren blijven werken.

Pand RS Contracting nacht
Onze services

24/7 Service

Een extra optie bij deze onderhoudscontracten is de 24/7 service. Mocht er onverhoopt om welke reden dan ook iets aan de machine kapot gaan, dan staan de mensen van RS Contracting 24/7 voor u klaar om het te repareren. In combinatie met een goed afgestemd voorraad beheer wordt de downtime van uw machines tot een minimum beperkt.

Onze services

Op locatie

Om klanten beter van dienst te kunnen zijn, is er een servicebus aangeschaft. Hierdoor is het mogelijk om revisie of onderhoudswerkzaamheden uit te voeren op de locatie van de klant. Bedrijven waarbij het slecht mogelijk is om machines langere tijd te missen, kunnen hierdoor ook geholpen worden door de werkzaamheden ter plaatse uit te voeren.

Foto bus RS contracting
Service werkplaats RS Contracting
Onze services

Service & Onderhoud bij RS Contracting

Tijdens de nieuwbouw van het huidige bedrijfspand, is er veel rekening gehouden met de service en revisiemogelijkheden die nodig zijn. Speciaal hiervoor is een extra grote werkplaats ingericht met alle benodigde professionele apparatuur om alle revisies en onderhoudswerkzaamheden zelf uit te kunnen voeren.