Batch dispergeerder

Efficiëntie en precisie in dispergeren

Dispergeren volgens het rotor-stator-principe

De krachtige dispergeermachines van Rmixx werken volgens het rotor-stator principe met hoge shear gradiënten. De extreem fijne verdeling van vaste stoffen (suspensies) en vloeistoffen (emulsies) in vloeibare media wordt bereikt door de perfect gecoördineerde interactie van verschillende verkleiningsprocessen. De uiterst precieze dispergeergereedschappen zijn individueel aangepast aan de betreffende taak.

De batch dispergeerder biedt sterke voordelen

Stuur ons een mail!

We nemen z.s.m. contact met u op.

Meer hulp nodig?

Voor uitgebreidere vragen of persoonlijk advies zijn onze technische adviseurs direct bereikbaar.

Gratis adviesgesprek

0524 - 522 722

De werking van de batch dispergeermachine:

  1. Door de centrifugaalwerking in de rotor met buitenliggende stator wordt een stroming in de tank bewerkstelligd.
  2. Door de botsing tussen product en rotor, in combinatie met de hoogfrequente overgang van druk naar onderdruk wordt tijdens de passage een sterke dispergeerwerking bereikt.
  3. Gedurende het hele dispergeerproces wordt het product continue krachtig in een verticale stroming door het rotor-stator bereik gevoerd. Hierdoor worden evenredig fijne suspensies, dispersies en emulsies verkregen.
  4. Door de keuze van het juiste vermogen en de juiste dispergeerkop wordt een optimale configuratie bereikt die is afgestemd op de batchgrootte, viscositeit en reologie van de vloeistof.
Werking RMC
Rmixx RMC aandrijving

Precisie-engineering voor optimale mengresultaten

De RMX Batch Dispergeerder is het resultaat van nauwgezet ontwerp gecombineerd met de nieuwste technologische innovaties, wat zorgt voor ongeëvenaarde precisie en efficiëntie in uw mengprocessen. Elk detail van de machine is zorgvuldig geconstrueerd om naadloos in uw bestaande systemen te passen en te voldoen aan de complexe eisen van uw productie.

Duurzaamheid & veiligheid in elke cyclus

Betrouwbaarheid staat voorop bij de RMX batch dispergeermachine, met de robuuste constructie die bestand is tegen de meest veeleisende productieomgevingen en zorgt voor een veilige werking. Duurzame materialen en geavanceerde veiligheidskenmerken garanderen langdurige prestaties en continuïteit van uw bedrijfsprocessen, terwijl de operationele veiligheid gewaarborgd blijft.

RMC Seal Liquid system
Werking van een RMC

Veelzijdigheid over industrieën heen

Flexibiliteit in toepassing maakt de RMX Batch Dispergeerder een veelzijdige keuze voor verschillende industrieën. Of u nu werkt met dunne of dikke mengsels, de aanpasbare snelheden en instellingen zorgen voor een homogene consistentie. De RMX is de ideale oplossing voor het verfijnen van uw batchverwerkingsprocedures en het verbeteren van productkwaliteit.