Batch dispergeermachines

Batch dispergeermachines

Bij RS Contracting staat meer dan 25 jaar ervaring in proces technologie garant voor oplossingen die exact aansluiten op uw productiebehoeften. Onze uitgebreide lijn van batch dispergeermachines, waaronder de RMD stuwstraalmenger, de RMD HS voor high shear taken, de RMX en de RMM Multipurpose mengers, weerspiegelen onze toewijding aan innovatie en kwaliteit. Of u nu een fijnverdeelde emulsie nodig heeft of een robuuste oplossing voor complexe mengprocessen, onze apparatuur biedt superieure prestaties en betrouwbaarheid. Ontdek onze batch dispergeeroplossingen en laat onze technologie uw productie-efficiëntie naar een hoger niveau tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing die aansluit bij uw specifieke eisen.

RMD

RMD Dispergerende Stuwtraalmenger

Rmixx RMD dispergerende stuwstraalmengers zijn perfect om te gebruiken indien naast de genoemde eigenschappen van de stuwstraalmenger ook een dispergerende werking nodig is. Het biedt een hoge mate van flexibiliteit en kan worden gebruikt in vele verschillende industrieën zoals chemie, voedsel, cosmetica en farmacie.

RMD

RMD-HS Dispergerende Stuwstraalmenger – High Shear

Rmixx RMD-HS dispergerende stuwstraalmengers zijn perfect inzetbaar waar een maximale dispergering gewenst is in combinatie met een goede doorzetting door de hele tank zonder buiten de tank te komen. Deze machines zijn hygiënisch uitgevoerd en geschikt voor vele verschillende industrieën zoals chemie, voedsel, cosmetica en farmacie.

RMD

RMX Batch Dispergeerder

Rmixx RMX batch dispergeerders zijn ontworpen voor het intensief dispergeren van vloeistoffen in batch vorm. Op deze wijze kunnen emulsies en suspensies worden geproduceerd in de tank zelf. De werking is vergelijkbaar met keuken blenders, maar dan op grote schaal.

Mutipurpose

RMM Multipurpose Mixers

De Rmixx RMM multiporpose mengers bieden maximale flexibiliteit dankzij verwisselbare schachten en mengkoppen. Ideaal voor toepassingen in de chemische, voedsel-, cosmetische en farmaceutische productie, waarbij verschillende producten en hoeveelheden kunnen worden vervaardigd met één machine.